Belépés

Adatekezelési irányelveink marketing, hírlevél és rendezvények kapcsán

1. Az adatkezelés célja és jogalapja

Az adatkezelés célja, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és direkt marketingajánlatokat (ideértve a felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, szolgáltatás ismertetőket, sikertörténeteket, akciókat stb.) küldhessünk Önnek.

 

Rendezvényünkre jelentkezés esetén az adatkezelés célja, hogy biztosíthassuk az Ön részvételét a rendezvényeinken.

 

Személyes adatainak kezelése elsősorban az Ön hozzájárulásán alapszik. Amennyiben az Ön adatait öntől vagy harmadik személytől olyan kontextusban szerezzük meg, amely alapján Ön számíthat megkeresésünkre, úgy adatainak kezelése jogos érdekünkön alapszik, azonban ez esetben is törekszünk a hozzájárulás megszerzésére.

 

Jogos érdekünk lényege, hogy az Ön vagy az Ön által képviselt cég vagy szervezet megkeresésével kapcsolatos érdekünkkel összefüggésben végzett adatkezelés elsőbbséget élvez és érdemben nem korlátozza az Ön érdekeit vagy alapvető jogait és szabadságait. 

2. A kezelt adatok köre

Kapcsolattartási adatok: e körben olyan adatokat kezelhetünk, mint az Ön neve, telefonszáma, email címe, születési éve, lakóhelye, neme.

Érdeklődési preferenciák: honnan hallott Rólunk, valamint érdeklődési területeinek főbb jellemzői.

 

3. Az adatszolgáltatás elmaradásának következményei

Ha Ön nem járul hozzá adatai kezeléséhez vagy a hozzájárulását visszavonja, nem fogjuk tudni Önt megkeresni marketing ajánlatainkkal, és nem tudjuk meghívni Önt rendezvényeinkre, eseményeinkre stb.

 

4. Az adatkezelés időtartama

Jogos érdekünk alapján végzett adatkezelés esetén adatait az adatkezelés céljának megfelelő ideig kezeljük.