Belépés

Autogén tréning csoport indul az Aurum Életműhelyben!

oenkenteseket keresuenk

A rendszeresen, tréningszerűen végzett gyakorlatokkal – belső koncentrációval és önmagunkra irányuló passzív figyelemmel - a pszichés és testi-lelki ellazultság hozható létre, mely elsajátított módszer stresszkezelésre, pszichoszomatikus tünetek enyhítésére és megelőzésére egyaránt alkalmazható. A tanfolyam célja az autogén tréning alapfokának elsajátítása.

 

A csoport létszáma: 6-8 fő

A csoport vezetője: Szentkereszty Zsófia, pszichológus, relaxációs terapeuta-jelölt

Időpont: 2020. januártól csütörtökönként 17:30-18:30 (csoportigény szerint akár 2019. novembertől)

Időtartam: 12 alkalom (12 x 60 perc), heti rendszerességgel

Részvételi díj: 60 000 Ft

Jelentkezés módja: e-mailben (hello@eletmuhely.com) vagy telefonon (+36202996809)

Hogyan sajátítható el az autogén tréning?

A tanfolyamon a résztvevők elsajátítják az autogén tréning alapfokát, azaz az alapgyakorlatokat és a szervgyakorlatokat. Az alapozó gyakorlatok elsajátításával megtanulnak önállóan relaxálni, és új készségüket számos helyzetben tudják használni. A gyakorlatok hétről hétre egymásra épülnek, és a módszer jótékony hatásai már néhány hét után jól érezhetők.

 

A tanfolyam végére a résztvevők megtanulják felismerni testük jelzéseit, képesek megelőzni és enyhíteni számos pszichoszomatikus tünetet, és számos élethelyzetben kreatívan tudnak segíteni önmagukon az autogén tréning felhasználásával. Mindehhez napi rendszerességű gyakorlásra, az otthoni feladatok elvégzésére, valamint az élmények írásos és szóbeli feldolgozására van szükség.

Általános információk és jelentkezés

A jelentkezés után egyéni beszélgetés alkalmával minden résztvevővel megismerkedem, hogy egyéni szempontjait figyelembe vehessem a tanulási folyamatban.

 

A részvételi díj két részletben fizetendő: 20 000 Ft előleg az első személyes találkozáskor (a csoportban biztosított hely lefoglalására), a fennmaradó összeg pedig az első csoportos alkalmon. Szükség esetén további részletfizetés kérhető.

 

Az előleg visszajár, ha a csoport valamilyen oknál fogva mégsem tud indulni az ígért időpontban; azonban nem jár vissza, ha a jelentkező annak befizetése után meggondolja magát.

 

Az alkalmakról egy, esetleg két hiányzás nem akadályozza meg a módszer elsajátítását, de a hiányzásoktól függetlenül a részvételi díjat teljes egészében ki kell fizetni.

Jelentkezz a csoportba itt!