Belépés

elenged

Az elengedésről, fájdalmaink, veszteségeink meggyászolásáról és a továbblépés lehetőségeiről sokkal többet kell beszélnünk, mint azt a mai társadalomban tesszük. Sokunknak rengeteget segít az, ha valaki mellénk áll, és egyszerűen segít felszínre hozni onnan mélyről azt, aminek ki kell jönnie. Amíg tele van a lelkünk elnyomott érzelmekkel, fájdalommal, sebekkel, addig hogy tudnánk megtelni újra reménységgel, bizakodással, egészséges hittel és életkedvvel?

Pszichológusként és hívő keresztény emberként egyaránt hiszek abban, hogy érzelmeink szabad kifejezése egy kihagyhatatlan és nagyon fontos első lépés a gyógyulás útján.

Azt a sebet lehet meggyógyítani, amit merünk megmutatni az orvosnak, és azok a lapok lesznek értékesek a számunkra, amiket játékba hozunk. 


Erre teremt lehetőséget ez az alkalom, ahol egy biztonságos, támogató közegben "nézünk szembe a farkassal" mese- és művészetterápiás eszközök segítségével.

Jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

A csoport maximális létszáma 12 fő.

CSOPORTVEZETŐ | Kovács Janka

IDŐPONT | 2019. november 18. (hétfő) 18:00-21:00

HELYSZÍN | Aurum Életműhely 1093 Budapest, Közraktár u. 24.

RÉSZVÉTELI DÍJ | 6000 Ft / fő

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ | hello@eletmuhely.comJelentkezéshez kérünk küldj egy emailt a kovacs.janka@eletmuhely.com címre, melyben írj néhány mondatot magadról és röviden fogalmazd meg, miért szeretnél részt venni a workshopon!

Jelentkezési határidő: 2019. október 31.

A borítókép illusztráció, Clover Robin munkája.

Olvass tovább a szakítás utáni gyászról!