Belépés

20181024 Dayfly Kriszti 19

A dayfly, azaz a tiszavirág mindent beletesz a napjába.

Ki tudja, talán ő is tisztában van azzal, hogy csupán egy nap az élete. Ez a nap csodaszámba megy, turisták ezreit vonzza a látványuk ilyenkor. Beszélgetéseim során gyakran felteszem azt a kérdést, hogy mit tennél, ha minden mindegy volna?  Ilyenkor ügyfeleim levethetik a bábjukat és őszinte lelkesedéssel beszélnek önmagukról. Együtt élvezzük ezt az átalakulást.

 

A találkozóink elsősorban erről szólnak. Fontos, hogy elfogadjuk egymást, fejlődünk, mindenki a saját útján. Egy szemléletet szeretnék átadni az édesanyáknak, amely segít, hogy kiegyensúlyozottak, hatékonyak legyenek a mindennapjaikban, s ezáltal jó példával álljanak a gyermekeik előtt. Az a célom, hogy minél több embernek segítsek a harmonikus élet megvalósításában. Tanácsot a legritkább esetben adok. Coachként abban hiszek, hogy minden ember a saját életének szakértője, a válaszok ott vannak mindenkiben. Ma már azt is tudom, hogy hogyan lehet ezt kihozni másokból.  

"Olyan vagyok, mint egy fa, amelyik már megerősödött. Benne van a forró nyárban, néha nagy viharok lengetik a lombját, néha gyerekek másznak rá, és zajlik körülötte az élet. Nézi, hallgatja a történeteket, a célokat, a sérelmeket. Van, aki plédet is hoz, és sokáig marad, van, aki meg is öleli, mások pedig épp csak egy pillanatra állnak meg mellette. Egészen erős ez a fa, termése is van. Szereti meglátni az emberek arcán az őszinte érzéseket, és várja, figyeli azt a pillanatot, amikor megcsillan a szemük, mert megszületett a megoldás."

Mógor Krisztina vagyok, két éve írok az önképzésről, közösségem a Dayfly Önképzés Mesterfokon Édesanyáknak, diplomás coachként, szakértőként már találkozhattál velem az Édesanyák csoportban. Két csoda, Mira (5) és Ármin (3) édesanyjaként állok helyt a mindennapokban.

 

Tudom, milyen nehézségekkel küzdenek az édesanyák, hiszen a saját bőrömön tapasztalom. Az anyaság számomra a legnagyobb kincs, nagy kihívás és sok, sok munka. A coaching szemlélet segítségével megtalálhatják ügyfeleim a megoldást a problémáikra, és átkeretezhetik a hozott mintáikat. Az elsődleges célom, hogy a résztvevők tudják, megbízhatnak bennem, fogom a kezüket, amíg szeretnék és kihozom belőlük mindazt, amire képesek. Hiszem, hogy a lehetőség ott van mindenkiben! Legyél jelen velem!

 

Végzettségeim

  • Kommunikációs művelődésszervező

  • Andragógus (felnőttképző)

  • Diplomás coach (PTF), nemzetközi ACC minősítéssel

Dayfly | Önismereti tréning édesanyáknak babával

dayfly

Legközelebbi időpontok

2019. FEBRUÁR 22. (péntek) 9.30-11.30

Válaszkész gyereknevelés 

 

2018. MÁRCIUS 22. (péntek) 9.30-11.30

Tavaszváró

 

2019. ÁPRILIS 12. (péntek) 9.30-11.30

Asszertív kommunikáció

KINEK LEHET HASZNOS A TRÉNING?

Akik szeretnének a napi rutinból kiszakadni.
Akik úgy érzik, hogy a nyomás sokszor elviselhetetlen a vállukon.
Akik szeretnék, hogy a gyermekükkel való kommunikáció javuljon és bizalmi legyen a kapcsolatuk a jövőben.
Akik nyitottak vagy azzá szeretnének válni.
Akik a mai világban ma fontos készségeket szeretnének elsajátítani és ezt a szemléletet továbbadni a gyermekeiknek.
S akik kiegyensúlyozott anyák és szeretnek tanulni, fejlődni.

MI A TRÉNING CÉLJA?

Hogyan tudsz elégedett, kiegyensúlyozott édesanya lenni?
Hiszem, hogy minden emberben ott rejlik a képesség arra, hogy az élete nehézségeit megoldja.
Coachként ennek megtalálásában segítem a résztvevőket és egy személetet szeretnék átadni a számukra ezen a napon, amely egész életükben és a gyermekük nevelésében is hasznos lesz a számukra. 

 

TUDNIVALÓK 

RÉSZVÉTELI DÍJ | 5 000 Ft / fő / alkalom

5 alkalmas bérlet 20 000 Ft / fő

CSOPORT LÉTSZÁMA | 6-12 Fő

HELYSZÍN | AURUM Életműhely 

1093 Budapest, Közraktár u. 24. II/12.

JELENTKEZÉS | hello@eletmuhely.com vagy 06 20 299 6809

*telefonos jelentkezés hétköznaponként 16:00-20:00 között

Jelentkezz itt!